:ico_brawa_01: :-DA ja na FB nie pisze,nie umie sie tam odnalezc :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: WOle tu :ico_oczko:
Sylwia ja mam problem z butami bo mi stopy nabrzmiały i ciężko mi zapiąć zamek :ico_noniewiem:
chyba jeszcze nie .. wydaje mi sie ze kiedy koczysz 37 tydzien ciaza jest donoszona wiec brakuja mi jeszcze 2 tyg :ico_sorki: :-)wow,to juz donosilas malutka :ico_brawa_01:
ja tam sobie poczekam az brodzikowa agasio no i asiab sie rozpakuja :ico_haha_01: a potem jagodka i biniu i wtedy bede gotowa :ico_haha_01:Kingoza juz tez mozesz sie szykowac :)

- lece :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:ja wlasnie zrobilam sernik na zimno jak cos to zapraszam.
- no przestan :ico_oczko: Wierzysz w takie pierdoly? Ja tam wierze w pana Boga,a nie w zabobony :ico_oczko:bo coś w tym jest
wlasnie tez niedawno slyszalam ze mozna ubrac dziecko w cos czerwonego zeby nie zostalo "zauroczone" a ty skad ta znasz?? :-) ja w ogole pierwszy raz slysze o czyms takim :-D jak slyszalam o tych 40 dniach i urokach to zaczelam sie smiac bo nie bardzo wierze w takie rzeczy :ico_noniewiem:i zawiążesz małej czerwoną wstążeczkę
a co znow przeskrobal twoj luby ?? :-)starego ale już chyba się to skończy bo tak mnie wku.r.wi.a
wiesz... oni tez wierza w Boga a w te zabobony wierzy tez cerkwia :ico_noniewiem: dla nich to zaczarowanie lub urok polega na tym, ze np. ktos zobaczy mi dziecko i powie "ale ona spokojna" albo "jak ladnie przesypia cala noc" i wtedy to dziecko zostaje zauroczone i staje sie nieznosne, nie spi po nocach ... i wtedy ktos musi ja odczarowac specjalna modlitwa i dziecko wraca "do normy"Ja tam wierze w pana Boga,a nie w zabobony :ico_oczko:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość