jagodka cierpliowsci ... :ico_sorki:
no to bedzie rosolek na kostce z knorra :ico_haha_01:szkoda że nie pomyślał żeby mięsko na rosół kupić
jutro się zdziwi
no to bedzie rosolek na kostce z knorra :ico_haha_01:szkoda że nie pomyślał żeby mięsko na rosół kupić
jutro się zdziwi
- aha :ico_oczko:iw_rybka, a widzisz bo ja ze starego rodu czarownic z ukrainy jestem :-D
- dla mnie tak :ico_oczko: Ja nie wierze,ze ktos spojrzy na moje dziecko,powie - o jakie ono spokojne" i nagle ono zacznie sie drzec i nie bedzie spalo w nocy,a jak sobie powiesze kokardke czerwona na wozku,to kawalek szmaty je ochroni :ico_oczko:a wiesz że wiara w boga nie wyklucza wiary w takie zabobony
- a ja nie wieszalam wstazeczek,tylko medalik wlasne :ico_oczko: Bardziej wierze w opatrznosc boza :ico_oczko:ale myślę że sama wstążeczka da rade
- ehhh.szkoda że nie pomyślał żeby mięsko na rosół kupić
jutro się zdziwi
no bo to tak jest jak facet nie gotuje :-D :ico_haha_01:On mysli,ze godzine przed obiadem powie,ze chce np kurczaka czy cos i to nie klopot :ico_puknij:
tu ma sie "oko" zeby nie zostalo sie oczarowanym :-Djak sobie powiesze kokardke czerwona na wozku,to kawalek szmaty je ochroni :ico_oczko:
o ja pierdziele :ico_szoking: :ico_sorki: :ico_puknij:jej córki nie wychodziły ze swoimi dziećmi na dwór do chrzcin, bo też coś się może stać
mnie tez czasami cos zakluje... czasami czuje jakby mala napierala mi glowka w szyjke i chciala ja otworzyc.. tak zaboli... :ico_haha_01:z kłuciami gdzieś w dole...
budzą mnie bóle brzucha.. takie jak na @
to super :ico_haha_02:Z mężem po jakimś czasie się pogodziłam, zmienił się , jest już wszystko dobrze
dobrze ze zadzwonilas do poloznej :ico_sorki: a jak jest teraz ?? pomoglo ? skurcze ustaly ?Co do skurczy zadzwoniłam do mojej położnej ze szkoły rodzenia i kazała mi wziąć nospę i się położyć, a jeśli skurcze będą się nasilać to mam jechać do szpitala. Od 15 zapisuje sobie skurcze i mam co 4/6 minut trwające minutę, ale nie są aż tak bolesne.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość