witam się wieczorową porą :-D
ja też gram, ale w uciekającego zbójnika :ico_oczko: mój mąż też się wciągnął i jak tylko wrócił, zjadł obiad i komputer :ico_oczko:
Serek philadelfia o ile dobrze kojarzę, to coś takiego jak koluś czy inne serki kanapkowe, ale nie tak puszysty jak almette. Ja nigdy nie jadłam i nie piekłam ciasta marchewkowego, więc dajcie znać czy dobre :ico_oczko:
Koroneczka bardzo ładny avatarek :ico_brawa_01:
Ania gratulacje dla brata :-D kuzyn mojego męża (on 20, ona 21) już wie, że będzie miał synka, więc ubranka po Krzysiu akurat im się przydadzą, daliśmy im już jakiś czas temu jak nie znali jeszcze płci, też nie są w łatwej sytuacji, tyle że oni starali się o to dziecko :ico_noniewiem:
Murchinson ładna agentka z Ciebie była :ico_haha_01:
NOWA położna środowiskowa przychodzi po porodzie, a później pielęgniarka środowiskowa. U mnie była już trzy razy i mówiła ostatnio, że wg nowych zaleceń do drugiego roku życia ma przychodzić.
dziękuję za komplementy w imieniu Krzysia :-D
[ Dodano: 24-02-2012, 21:14 ]
moj mlody to tez pedancik, nigdy nic z podlogi do buzi nie wlozyl
to zupełnie inaczej niż u nas, Krzysiu lubi sobie pogryźć dywan, albo laczki jak nikt nie widzi :ico_haha_01:
[ Dodano: 24-02-2012, 21:15 ]
Tosia przed chwila zjadla z podlogi kawalek mojej babeczki co mi wypadla z dziobka :-D :-D :-D
jak brat nie chciał się podzielić, to chociaż z podłogi sobie skubnęła :-D