Dziękujemy za komplementy :ico_wstydzioch:piękny tort i solenizantka
Biedny Patryczek, do urodzin mu jeszcze troszkę zostało :ico_oczko:Junior zobaczył i już miałczy że on też torta chce :ico_haha_01:
Ale każda okazja jest dobra :ico_oczko: Mamuśka do kuchni i spełniaj marzenia pierworodnego :ico_oczko:
Uwielbiam robić torty,tylko potrzeba dużo czasu na takie zdobienie.
Dziękuję,mi wydaje się olbrzymi :ico_szoking: I już przeszkadza jak trzeba coś zrobić schylając się...też już tak macie? Chyba muszę się wziąć za jakąś gimnastykę bo słabo siebie widzę za kilka miesięcy :ico_szoking:No i brzusio jak na półmetek, to też nie za duży :ico_oczko:
Super, że lepiej :ico_sorki: Ja wiem,że początki są przykre dla wszystkich ale to przecież dla wspólnego dobra. A wiadomo że jak mały kolacyjki nie chce zjeść,to warto podać to jedno mleczko żeby coś w żołądku było. Jak Jolka ząbkowała i nie chciała jeść to nawet na śpika jej podawałam mleko żeby się biedulka nie zagłodziła :ico_olaboga:dzisiaj już było troszeńkę lepiej :ico_sorki: Tzn szybciej nam się udało Młodego utulić i zbyt długo się nie domagał mleczka.
[ Dodano: 26-02-2012, 10:52 ]
Oj...nas to jeszcze czeka.Obiecałam sobie że jak skończy 2 lata to zabieram smoka :ico_szoking:u nas ze smokiem było tak że w pierwszą noc bez niego płaczu było niewiele bo mały nie kumał o co chodzi a drugą noc mi prawie całą przeryczał bo wiedział że smoka nie znajdzie.