moja też była sadzana bardzo wcześnie i nie musiałam na spacer zabierać nocnika :ico_oczko: trawka wystarczała :ico_brawa_01:tak go nauczyła bo wczesnie sadzała na nocnik o tak mu zostało, wiesz jak zabawnie wyglada jak idzie z nami na zakupy a pod jej wóżkiem wiecznie nocnik w koszu?????

ale się uśmiałam :-D Dzieci są rewelacyjne :ico_brawa_01:bo siusiu pod drzewkiem się robi
no widzisz każde dziecko coś moze "załąpać" on jej nie sika nigdzie, tylko do nocnika i to TYLKO swojego :ico_puknij: a od koleżanki synek znów jak idzie do babci to sika tylko do wiadra :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: bo ona ma ubikacje na kaltce schodowej i jak zimno to nie puszcza do kibelka na sień :ico_nienie: i tak sie nauczył czy lato czy zima sika do wiadra :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:bo siusiu pod drzewkiem się robi :ico_olaboga:
miałam z soboty na niedziele wiec już odespałam :ico_oczko: jutro ide znów na nocizuś a Ty kurdęęę, nie odsypiasz nocki???
niestety :/ a szybciej by zleciała na pewno :ico_sorki:izus to ruchu widzę w nocy za dużego nie macie :ico_haha_01: Z jednej strony fajnie :-)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:a moje dziecko próbuje na czworakach stać :ico_szoking: :ico_olaboga: do tyłu zaczyna pełzać :ico_sorki:
w biedronce były za 29zł takie wypasione :ico_oczko:Ja muszę sobie wagę kupić :ico_haha_01: Bo nawet nie wiem jak tam moje kilogramy :ico_haha_01: Ale widziałam na allegro fajne w dobrych cenach, bo chciałam tą elektryczną ze szkła i patrze raz w tesco a tam po 70-100zł :ico_puknij: :ico_puknij: a na allegro z przesyłką góra 30zł :ico_puknij:
heheh zdolniachado tyłu zaczyna pełzać :ico_sorki:
Moja rano leży w poprzek w łóżeczku .mój bąk coraz częsciej sie budzi pod przewijakiem, wstaje w nocy a dziecka nie ma :ico_szoking: a on śpi w nogach schowany pod kołdrą :ico_puknij:
ja właśnie taką mam :ico_brawa_01:w biedronce były za 29zł takie wypasione
i tego się trzymaj a gadanie ludzie niech sobie wsadzą w ucho :ico_sorki: wiem ze takie gadanie boli ale Mała jest najważniejsza i tego się trzymaj :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:Przybiera dobrze choć
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość