hejka
u nas leciutko kropi ale zaraz po zakupki śmigamy,a potem mała pewnie na drzemkę pójdzie,bo ostatnio przed 10 już śpi :ico_noniewiem:
mój wczoraj telefon gdzieś w Gorzowie zgubił :ico_zly: a ja tyle dzwoniłam do niego by się dowiedzieć kiedy będzie,a zawitał przed 21 dopiero i to jeszcze Milena go usłyszała (bo dopiero zasypiała) to się rozbrykała i do 22 wojowała z tatusiem :ico_sorki: dobrze,że telefon rupieć,ale duplikat karty musi wyrobić i jakiś telefon sobie kupić bo umowę ma jeszcze na rok :-/
od dzisiaj dietka i myślę troszkę poćwiczyć ale to jak mała uśnie,ciekawe ile w ćwiczeniach wytrwam :ico_haha_01: :ico_haha_01:
mój mi nie wierzy,że ja do czerwca zrzucę 15 kg :-D to się facet zdziwi :-D
co do kuriera to się okazało,że do drugiej bratowej A telewizor kurier przywiózł :ico_oczko:
bo miesięcznie rósł 1-2cm
no i u nas Milena tak 2 cm co miesiąc rośnie i teraz ma 77 cm
czytałam gdzieś że dziecko w ciągu pierwszego roku rośnie 24 cm
my nosimy nadal 74,choć ostatnio parę jest na 80 ale to malutko,bo jak mam bluzeczki czy tuniki na 80 to nie dość że jak sukienka to jeszcze rękawy długaśne :ico_noniewiem:
byliśmy ze 3 godziny na spacerku, pojechałam do Ostrowa, byłam u babci, potem u brata K- fajny dzień :-)
fajny dzionek miałaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja póki co spacerki dookoła wioski....ale niech się ociepli to do rodziców będą na pieszo z dziećmi przez lasek szła :-D
Mój K mi ostatnio zrobił niespodziankę, za punkty na statoilu wziął taki czaderski młynek do pieprzu i soli, jak kurier przyniósł to się zdziwiłam
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ciekawe czy nam punktów na coś starczy
Igor już nosi 86 jeśli chodzi o śpioszki (i to też już powoli robi się ciasne) a body i koszulki na 98
Ale my z K też do najmniejszych nie należymy ja mam 182cm a K 192cm
u ciebie to jak u
mamy Izuni :-D Ada podobne rozmiary nosi :-D
U nas msze z roczkiem i chrzcinami sa zawsze w piersza niedziele miesiaca, wiec robimy 1 kwietnia, chciałam robic w maju, ale niestety w te niedziele akurat idziemy na komunie, wiec musiałam wczesniej to zrobic.
to jeszcze miesiąc i roczek robicie :-D
[ Dodano: 01-03-2012, 08:56 ]
Filipowi sie przezyna gorna dwojka i daje popalic, nie wiem co tu organizowac przez caly dzien
współczuję :ico_sorki: