Dzięki dziewczyny za życzenia w imieniu Zuzi :-D :-D :-D :-D
Ja ciągle się zastanawiam, co może uczulać Zuzię, bo te Jej policzki ciągle takie nieładne są. No i może faktycznie to to mleko, bo przecież codziennie podaję Jej kaszkę mleczno-ryżową. A inne rzeczy próbowałam odstawiać i większych zmian nie ma :ico_noniewiem:
Będę musiała jeszcze pogadać z osobą kompetentną w tym temacie, a 6go będziemy na bilansie roczniaka, więc okazja się nadarzy.
No i mieszkanie zmieniamy już definitywnie. W zimę niczego nie znaleźliśmy, bo był zastój na rynku mieszkań, teraz chcieliśmy na spokojnie wybrać najlepszą ofertę (grzyb już tak nie dokucza, bo jest około 10 stopni na plusie na zewnątrz, więc nawet ciepło w domku i wilgoć mniejsza), no ale mieszkanie to zostało sprzedane i nowi właściciele nie chcą przedłużać umowy wynajmu, pewnie będą chcieli zamieszkać :ico_noniewiem: . Zatem mamy jeszcze 2,5 mca na znalezienie czegoś fajnego. Chyba musimy trochę mniej grymasić przy wyborze, żebyśmy potem nie musieli brać czegokolwiek. Tutaj lokalizacja jest najlepsza na świecie, stąd ciężko ruszyć się gdziekolwiek dalej :ico_oczko: , a jeśli już lokalizacja dobra, to za małe, albo ogrzewanie nie to, albo ogródka nie ma, ehh, człowiek to chciałby wszystko na raz mieć najlepiej :-D
[ Dodano: 29-02-2012, 21:44 ]
Stasiek zasypia w łóżeczku sam
Pinko ciągle podziwiam, bo ja odstawiłam smoczka, ale codziennie mnie kusi jak Zuzia płacze przy zasypianiu i boję się żeby nie obudziła Oliwki, żeby jednak zatkać koreczkiem :ico_oczko: