02 mar 2012, 19:38
Cześ dziewczynki,
ja mamę oddelegowała, wkurzyłyśmy się tylko, bo na internecie nie było żadnej wzmianki o zmianie godziny porannego autobusu i przejechałyśmy się nadaremno i koniec końców pojechała dopiero o 14.50 i będzie tam dopiero na 20 :ico_noniewiem: , no ale trudno...
Kupiłam chusteczki nawilżane, to jest mój aż 4 zakup dla Maleństwa - pełne szaleństwo, nie ma co, muszę jeszcze wtym mies. pokupowac parę rzeczy i Damianowi też, gł. buty, bo za chwilę ciepło się może zrobic, portki jeszcze by mu się przydały w ogóle zaś mi śmignął, co go trochę poobkupuje, to przychodzi taki dzień że zastanawiam się jak to się stało, że większośc mała :ico_olaboga:
biedna Agasio, że je przetrzymają, z drugiej strony lepiej te 2 dni zaczekac, niż potem żałować, choc sama wiem jak to jest, bo pamiętam jak Piotrkowi ryczałam w kiblu, że chce do domu jak mnie wypuścic nie chcieli po porodzie :ico_noniewiem:
Asia, szkoda że Cię wygonili do domku, ale postaraj się mimo wszystko za bardzo nie zamartwiać, nastaw się że będzie dobrze - nie ma innego wyjścia, musi byc!!
Jagoda, oj Ty niedobra tak nas tu trzymac w niepewności, my już myślimy coraz odważniej, że się sypłaś a Ty se ot tak po prostu odpoczywasz... :ico_nienie:
[ Dodano: 02-03-2012, 18:43 ]
wisnia, może pepek Cię boli dlatego że jak piszesz wywaliło Ci go a co za tym idzie skóra się ponaciągała?