Witam,
dla wszystkich kobitek małych i dużych :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
wazne ze wczoraj juz bylo lepiej i dzis mam nadzieje tez bedzie lepiej, narazie jest ok
Pewnie że tak, bardzo się z tego cieszę :-D
Tosia pewnie płakała bo z kimś nowym została a dodatkowo pewnie trochę rozdrażniona przez zęby. A ta sąsiadka nie dałaby rady zabierać też Marcela razem ze swoim synem (jeśli do jednego przedszkola chodzą)?
Tosi juz prawie sie przebily 2 gorne dwojki
:ico_brawa_01: U nas nadal nic a młody strasznie się męczy :ico_placzek: i wykrzywił sobie dolne jedynki. Dziś zbudził się o 4 z bólem dziąseł. Dałam ibuprofen, cały czas trzymał mnie za rękę i przykładał to do buzi to do brzuszka. Chciał jeszcze jeść-byłam w szoku bo on raczej nie je w nocy a jeśli to nigdy całej porcji. Wypił 180mm, a po 15 min. musiałam wysadzić na nocnik. Jak już zrobił kupę to od razu było widać, że tona bólu z dziecka zeszła. Dodatkowo woda z nosa leci więc to pewnie te głupie zębulce co wyjść nie chcą :ico_zly: Zasnął dopiero o 7.30.
wlasnie to samo mowil lekarz :ico_noniewiem:
Tyle trwa okres "wylęgania", jak zobaczysz po tym okresie krostki to pudrem w płynie smaruj-mniej będzie swędzieć, szybciej osuszy.
mama Izuni, zdrówka dla dziewczynek. U mojej koleżanki było tak jak u Ciebie-córka w pierwszym roku była po 2-3 dni w przedszkolu, 3 tyg w domu i tak cały rok. Nie wypisała małej z przedszkola, męczyli się ale już w następnych latach mała prawie wcale nie chorowała.
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: na 10 miesiecy mojej krolewny i :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
Pycha, mniam, a kawę to podwójną poproszę. Buziaki dla Królewny.
Koroneczka, kiedyś pisałaś że zastanawiasz się nad używanym fotelikiem-moja koleżanka ma do sprzedania w bardzo dobry stanie, nie brał udziału w kolizji ani wypadku, firmy chicco w przedziale 9-18kg. Jeśli byłabyś zainteresowana to daj znać to poproszę by zrobiła zdjęcia i dowiem się wtedy szczegółów.