HEJKA
na wstępie dziękujemy wszystkim z Lenka za miłe słowka na temat foteczki :-D :ico_sorki:
Jadzia, ale śliczna Żabciaw podpisie :-) Sama robiłaś te zdjątko ?
nom sama :-D dziekuje w imieniu Lenki
jadzia super zdjecie, ten fotograf co byl u mie probowal takie zdjecia na brzuszku spiacej Hani zrobic ale niestety sie nie udawalo bo ona sie zawsze budzila jak ja przekladalismy na brzuch a na brzuchu sama z siebie nie usnie
:D Lenka czasami uśnie sama na brzuszku ,ona w ogóle lubi taką pozycje tylko czasami sie denerwuje i w tedy tak wierzga nogami ze udaje jej sie na plecki przewinąć :ico_szoking:
Beatka śliczne zdjecia Hani :ico_brawa_01:
margolcia ja tez sie załapałam na testowanie wkładeczek :-D
agasio witaj wśród zimowych mam :ico_brawa_01: córcia przesłodka :-D
Gabi ale Lilianna bombowa :ico_brawa_01:
wczoraj nas cały dzień nie było wiec nie wchodziłam pisa sorry.
tak w skrócie .
u gina załatwiłam zaświadczenie do becikowego :-D ,nawet kwiatek na wejsciu dostałam :ico_szoking: ale kazał mi sie rozebrać i zbadał mnie tak wiec wizytke popołogowa mam z głowy :ico_sorki: i tak jak myślałam jeszcze mam dość nisko wszystko i muszę Kegla ćwiczyć :ico_noniewiem:
u pediatryszlag mnie trafił bo było pełno chorych dzieci w poczekalni a my musieliśmy na lekarke czekac bo sobie dzień kobiet zrobiły :ico_puknij: :ico_zly:
Lena ogólnie ok. gardło niby czyste ....tylko ten katar ciężko będzie zwalczyć bo lekarka podejrzewa ze miałam jednak paciorkowca w :ico_ciezarowka: i kazała zrobić ponowny wymaz :/ kurde przecież wyszedł negatywny no ale zrobię może to przez to mała choruje :ico_noniewiem:
dostałyśmy tylko krople do noska i oczek z antybiotykiem ,witaminke c , wapno no i trzeba ja obserwować ,mam nadzieje ze nic więcej z tego się nie wykluje :ico_sorki:
a dzisiaj byłam u Mai w szkole na zebraniu i powiem wam ze jestem lekko wkurzona bo od 1 kwietnia musze prawie 200 zł zapłacic za przedszkolna zerówkę bo skończyło sie dofinansowanie z unii :ico_szoking: