za wczorajsze 11 mies. Marclinki
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
kurcze a Szymek juz niedlugo bedzie mial roczek.... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
[ Dodano: 09-03-2012, 12:31 ]
siedze i siedze i czekam na tego mail a zpracy...chyba zwarjuje...
z tego co wiem to maja juz 3 referncje apotrzebne sa im tylko 2 ....wszystko dostali w srode wiec meilei czwartek z ebys ei ogarnac....i dac mi zbnac dzis co i jak... :ico_noniewiem:
po poludniu tam zadzwonie....
[ Dodano: 09-03-2012, 12:34 ]
chyba spadam uprac sofe ....jest /byla biala i przez cala zime (w sumie to od jesieni ) nie byla prana wiec wyglada dosc ciekawie ....
[ Dodano: 09-03-2012, 13:10 ]
sofa w pralce :ico_brawa_01: w domu smierdzi bielinka bo chcialam troche ploam wywabic z niej :ico_sorki:
Szymek spi...
ta ranna drzemke to ma calkiem dluga teraz tak nawet 1,5 godzinki...tylko ze my na 1pm do niani i znow bede go musiala budzic :ico_noniewiem:
Druga drzemka popoludniowa tak kolo 17-18ej juz tylko 45 minut a czasem wcale :ico_szoking:
A w nocy ciagle pobudki na cyca :ico_szoking: przynajmniej 3-4 razy
Poza tym on jakos niespokojnie sp[i ..kreci sie po calym lozku a nawet siada tak jakby przez sen ...wasze dzieciaczki tez tak maja???
i jak odzwyczaic go od nocnego cyca??? W dzien dostaje 2 razy formule :-D i zadowolony ...zwlaszcza z tej SMA bo jest najslodsza w smaku :-D
[ Dodano: 09-03-2012, 14:24 ]
Sejanapisalas o fryzjerze ..tez bylam tydzien temu i sie obcielam asymetrycznie bardzo jestem zadowolona i brwi tez sobie zrobilam :-D :-D :-D a wczoraj kupilam sobie zielone /takie jasne seledynkowe spodnie rurki :ico_oczko: i musze przyznac ze dobrze w nich wygladam :-)
chociaz tylek mi urosl okrutnie juz nie jestem rozmiar 8 a 10 ale jakos taki bardziej proporcjonalny....a to wszystko przez ta nauke bo sie dzialam calymi dniami przed kompem i jadlam czekolade i zadnych dluzszych spacerow...
bylo juz u nas tak fajnie cieplo az na krotki rekaw ateraz znow chlodno tak kolo 8-10 stopni :ico_placzek: