hej
u nas słonko i cieplutko :-D
dziś muszę wybrać się z dziećmi po czapki na wiosnę :-)
no i Michael ciągle mi w nocy kaszle, za pewne to kaszel alergiczny bo wiosna się zaczęła, więc ona wiosną i latem wygląda tragicznie, mężowi powiedziałam by podskoczył do przychodni po receptę na zyrtec :ico_sorki: i mi się przyda , bo ja też ciągle kicham na wszytko wiosną i latem
to może to taki okres (jeden z wielu) u naszych bąbli, uczą się i sprawdzają na ile im pozwalamy.
no u
Basi to samo , więc ten wiek tak ma :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Hehe, jeśli tylko tak by miała przebiegać to może być (pewnie jak nie teraz to kiedyś i tak by dopadła) :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ,
to czekamy na wieści co to
pal licho z pogodą, jeśli miałoby nam się żyć trochę lżej niż tutaj to i pogodę zdzierżę ;-)
tak pytam :-) bo wiem, że na niektóre osoby pogoda ma ogromny wpływ, niektórzy nawet w depresje popadają , więc sprawdzałam jak jest u ciebie :-D
Dziewczyny
odczuwacie jaką różnice w wychowaniu chłopca a dziewczynki ?
ja wielką :-D :ico_haha_01:
zauważyłam, że Nell jest bardziej ostrożna, ale też bardziej samodzielna np woli sama jeść, Mike to dziś chciałby być karmiony, Nell jest bardziej zadziorna wyrywa zabawki i jak ktoś płacze z tego powodu to ona się cieszy i ucieka, wyrywa włosy co też ją cieszy, a jak ktoś zrobi coś nie po jej myśli to wielka złość i krzyk, bardziej uparta
za to Michael, dawał wyrywać sobie zabawki jak był mały i musiałam go uczyć, że jak ktoś mu wyrwie zabawkę to on też musi mu zabrać a nie płakać, ileż się przy tym namęczyłam :ico_olaboga: bo nawet jak malutki dziecko mu coś zabrało to nie umiał odebrać, nie lubił samodzielności lubił być karmiony, ubierany, kąpany, do dziś tak ma, bardziej mi ustępuje, bardziej posłuszny , szybko zapominał jak np ktoś mu coś zrobił
za to oboje lubą leżeć długo w łóżkach jak się przebudzą z rana, oboje beznadziejnie śpią w nocy, oboje są przytulaskami i tylko walczą teraz kto kogo ma przytulić, oboje są całuśnikami , tylko buziaki i całuski :-D
[ Dodano: 12-03-2012, 12:11 ]
z nudów zrobiłam tapetę na kompa hahahha