no to trzymam kciuki aby go zachęcił :-D :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:może on go pogila po główce i zachce mu się na ten świat :-D
tak to bywa, a jakbyś nie potrzebowała albo kasy nie miała to by pewnie wybór był że hej ..oczywiscie w smyku byla super czapeczka dla Zuzi na wiosne ale za duza

mnie po takiej pozycji jeszcze bardziej boli kręgosłup :ico_sorki: mi akurat pomaga leżenie na boku ale wyginam plecy (tak jak kot), przynajmniej wtedy nie mam większych problemów ze wstawaniem :ico_noniewiem:moze bys sprobowala na plecach z uniesionymi nogami ?
- no a o 14 jeszcze pisala,ze szyjka trzyma :ico_oczko:ależ szybko poszło...super..
- dokladnie :ico_zly:a jakbyś nie potrzebowała albo kasy nie miała to by pewnie wybór był że hej ..
- ja tez planuje kupic i popijac,tylko ktos pisal,ze to nie dobre w smaku :ico_wstydzioch:i tak sobie wypiję 1-2 razy dziennie :ico_wstydzioch:
- no ja ostatnio tez myslalam,ze jak mnie zbada,to powie,ze cos sie skraca a tu dooopa :ico_zly:a przez cały tydzień bolał mnie brzuch i miałam skurcze :ico_zly:
- no to ladnie,a ja bylam w skonczonym 30 TC i jak maly wazyl 1,5 kg to mi mowili,ze idzie na duze dziecko :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:Mały waży prawie 1,5 kg
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość