to my chyba mamy idealnie bo ja nie wiem co to jest choroba.
Odpukaj, bo jak się głośno powie, to lubi się coś przyplątać :ico_oczko:
Wiśnia pokaż te klocki duplo co masz na oku :-) My jeszcze nie mamy i chyba na najbliższą okazję też się rozejrzymy.
tibby, a psikasz Tobikowi Tantum verde? Jest bardzo dobry, zarówno na bolące gardełko jak i samą chrypkę. Zdrówka Wam życzę :-)
Goździk, tak mi szkoda Bartoszka ;( Biedaczek, dopiero uporał się z jednym choróbskiem i już coś nowego się przyplątało... Trzymam kciuki by skończyło się szybko i tylko na katarze...
Juluś , a w ogóle są rajstopki czy skarpetki z samej bawełny?? Od tego bym zaczęła. Bo wszystkie się rozciągają, by się wygodnie zakładało i nosiło, a wówczas wiadomo, że jakiś elastan tam jest... Pytasz o polskich producentów, to przecież Gatta i Wola są rodzime, pytanie czy mają samą bawełnę, czy tak jak wszędzie coś dokładają... Kolorki jasne są na pewno, bo patrzyłam na stronie Woli i mają biel i błękit. Gdybyś chciała mogę się rozejrzeć u nas, bo przecież i Wola i Gatta są nasze zduńskowolskie i mamy w związku z tym salony firmowe przy fabrykach. Mogę zajrzeć tam, popytać i w razie czego kupić Dawidkowi coś :-)