JoannaS
Wodzu
Wodzu

14 mar 2012, 20:04

buzok14, :ico_brawa_01: a tak sie bałaś o swoją silną wolę :ico_brawa_01:

buzok14
Jestem mózgiem tego forum!

14 mar 2012, 22:17

a tak sie bałaś o swoją silną wolę
Oj bałam się i to bardzo :ico_sorki:
Ale tak szczerze to nie mogę się doczekać świąt, bo obiecałam sobie, że dam sobie z dietą na wstrzymanie :ico_wstydzioch:

Ale po świętach wracam do warzywek i piersi z kuczaka :-D

Awatar użytkownika
kwiatunio
4000 - letni staruszek

15 mar 2012, 10:45

bo obiecałam sobie, że dam sobie z dietą na wstrzymanie
ja uważam że to jest błąd ale to moje zdanie :ico_wstydzioch: bo w 2 dni można sporo przytyć a więc po co się katować wcześniej? ja mam zamiar się pilnować nawet w świętą :ico_sorki:

ja mam kolejne 30 dkg na - :ico_sorki:

JoannaS
Wodzu
Wodzu

15 mar 2012, 10:54

Ja mam nadzieje ze nigdzie nie pojedziemy i jak w domku bede to na pewno cos sprobuje ale z umiarem a dietke bede trzymac.
zrobie sobie wczesniej jadłospis taki swiateczny , ale zobaczymy w praktyce.
swieta sa raz w roku a jak sie przytyje to wystarcza 3dni scislej diety i waga wroci.

buzok14

15 mar 2012, 21:42

swieta sa raz w roku a jak sie przytyje to wystarcza 3dni scislej diety i waga wroci.
ja też tak uważam i nie to, że mam zamiar się obżerać :ico_nienie: , ale my pewnie do siorki pojedziemy na świąteczny obiadek i bez sensu byloby wozić ze sobą swoje żarełko :ico_noniewiem: , więc zjem to co zaserwują ale z głową :ico_sorki: , a w domu też pewnie coś przygotuję i pewnie też spróbuję :ico_sorki: a po świętech wracam do dietki :ico_sorki:
ja mam kolejne 30 dkg na -
:ico_brawa_01: mówiła, że waga się rozbuja :ico_brawa_01:

A ja się ważyłam u bratowej i wg jej wagi ( a porównywałam z moją kiedyś i jest ok) jestem 6 na -, więc kolejny kilosek uciekł, ale sprawdze to jeszcze w domu i zmienie suwaczek :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 mar 2012, 21:57

dziewczyny nie trzeba sie wcale katowac,ja jestem w ciazy,wiec diety nie moge ale stosuje ze wzgledu na cukrzyce MŻ i ograniczenie slodyczy,bo calkiem to ja sie nie umiem wyzbyc :ico_wstydzioch: a mimo to chudne.Wchodze w spodnie sprzed ciazy :ico_sorki: Wiec na swieta mzna sobie zjesc,ale wszystkiego polowe mniej albo nawet 3/4 mniej :ico_sorki: A po obiadku z rodzina na spacer :ico_brawa_01:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2012, 22:31

ja teraz ćwicząc 3-razy w tygodniu już zauważyłam że muszę coś zjeść bardziej energetycznego. Jak bym bardzo ograniczyła jedzenie to bym pewnie nie wytrzymała na ćwiczeniach

buzok14

15 mar 2012, 23:02

ale wszystkiego polowe mniej albo nawet 3/4 mniej A po obiadku z rodzina na spacer
racja :ico_sorki:
Ja dziś myślałam, że nie dam rady iść do pracy :ico_olaboga: było mi okropnie słabo :ico_olaboga: . Ale poszlam, miałam tylko 2h więc dałam rade, ale okropnie mi się kręciło w głowie w ciągu dnia, musiałam iść i kupić sobie gorzką czekoladę i jak zjadłam 2 kosteczki to od razu lepiej się poczułam :ico_sorki:
U mnie niski cukier mi dokucza, i im dłużej stosuję dietę tym bardziej jestem słaba :ico_sorki: . Czasem jakaś odskocznia od diety jest w moim przypadku wskazana :ico_sorki:

JoannaS
Wodzu
Wodzu

16 mar 2012, 09:17

buzok14, kup sobie Delicje i zjedz jedno ciastko na dzień.
Mysle ze taka dawka cukru bedzie dla Ciebie OK a jedno ciastko Ci nie zaszkodzi. :-)
Ja mysle kupic sobie i delicje i gorzką czekolade.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 mar 2012, 09:52

no wlasnie,bo ja wam jeszcze napisze,ze uwielbiam slodycze i moglabym np nie jesc obiadu,kolacji ale cos slodkiego musialam :ico_wstydzioch: A teraz przez to,ze wiem,ze nie moge,to nie jadlam i juz sie odzwyczailam na tyle,ze juz jak mi sie chce i nie wytrzymuje,to wystarczaja mi np 2 ciastka i glod slodyczowy zaspokojony :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Kiedys to pol paczki bym musiala wrabac :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Jak sie czlowiek odchudza z glowa i dieta nie polega tylko na wyrzeczeniach i ciaglym mysleniu,ze np za 2 godziny bede mogla znowu zjesc,to bedzie udreka - a tak jak czlwoeik poprostu baaaaardzo ogranicza ilosc a nie jakosc jedzonka,to bedzie przyjemne z pozytecznym.

Zdaje sie,ze Katka tak wlasnie schudla,ze jadla wszystko,czasem sobie pozwalala na grzeszki ale schudla pieknie - zajelo jej to rok ale jaki efekt :ico_brawa_01:

Ja mam tylko nadzieje,ze mi zapal po porodzie nie minie,b mamy w sierpniu wesele w rodzinie :ico_oczko:

Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”