sensibel, witaj :ico_brawa_01: a co tak późno się dołączyłaś? Co będziesz miałą chłopca czy dziewczynkę?
Ja poszłam spać i z godzinkę pospałam. Teraz wypiłam eliksir na zaparcia Kasiali i zobaczę czy pomoże. A właśnie Kasiala nie pisałaś że taki ohydny jest,
Teraz wypiłam eliksir na zaparcia Kasiali i zobaczę czy pomoże.
Oby pomoglo :ico_sorki:
Nam wlasnie przyszly płyty z nieznanymi piosenkami Bogdana Łyszkiewiczka ( za udział w Szlachetnej paczce) wiec moze popoludniu posluchamy.
Jak narazie to maz zarządził porządki,ale ja jeszcze nie czuje sie na silach bo dalej kaszle :(
No najlepsze,ze wczesniej to zawsze ja gonilam do roboty,do sprzatania,a odkad jestem w ciazy i przez wiekszosc czasu niestety kiepsko sie czuje to on to przejal i pilnuje jak ognia zeby bylo zawsze posprzatane - kochany jest :ico_haha_01:
A zapomnialam napisalac,ze we wtorek przez wizyta u lekarza rodzinnego bylam u gin na nfz po l4 i z wynikami krwi i niestety anemia dalej jest i dostalam leki ;/ ale żygam po nich na czarno ( zapewne przez zelazo no i musze brac je na czczo co u mnie kiepsko sie konczy ) bleeee :ico_noniewiem: