Ciekawa jestem ile będę razy dreptać do drugiego pokoju
No moja od hmmm miesiąca chyba już śpi u siebie i powiem ci że pierwsze 2 tyg były ciężkie i już się miałam poddać bo wstawanie dla mnie 2-3 razy do niej nie było fajne.A teraz od jakiegoś 1,5 tyg budzi się tylko raz na karmienie.Chciałabym by tak zostało bo wtedy nie jest to uciążliwe.
Oczywiście tobie życzę by jak najrzadziej mały się budził w nocy.
A to córcia twoja ? To co się dzieje ?
ech, wiosna...
Ojjejj pyłki ją uczulają? Kurcze nie za fajnie.
Śmiejemy się z M., że pójdziemy we wrześniu powiedzieć, że kichali w marcu i żeby zdiagnozowała :-D
No to jest po prostu śmieszne. To co jeśli kogoś nie stać na prywatną wizytę?
Mój mały ok. 8kg waży.
No nie wygląda na takiego dużego.
Pokaz właśnie aktualne foto synka.
Ja dziś jadę na szczepienie więc zobaczę ile moja waży ale na pewno daleko do waszych.
25 min czekania/stania z ok 9 kg dzieciakiem na rekach
Ja tak też przeklinałam jak jeździłam z mała do alergologa .Musiałam w rejestracji się pokazać przed wizytą a tam kolejki jak za komuny.Małą miałam w nosidełku bo na rekach ciężko + torba że rejestracja zaraz obok wyjścia to wiało tam i nie kładłam jej na ziemi bo kurze itp i cały czas czyli jakieś 30 min trzymałam ją na rękach , a fotelik swoje tez wazy .
Nocka fajna .Pobudka o 2 i o 6 tak że jestem bardzo wyspana . Mała teraz ma 1 drzemkę a ja zaraz idę po śniadanko.
Aha i dostałam znów okres . Blee nie ciepie tego.
Między 11-12 jadę z mała na szczepienie .Miała mieć w tamtym tyg ale chorowała .Teraz już zdrowa bo nie kaszle nic tylko maleńki katarek więc jak będzie osłuchowo ok to szczepimy się .I znów będzie straszny płacz.