23 mar 2012, 09:45
Karuś, no to wrzucaj te fotencje!!! :ico_oczko: Martalka, Ty też! :-)
Martalka, ciężko mi sobie wyobrazić jak wygląda Barbie-wampir :ico_haha_01:
Martalka, no zdarzają się pomyłki usg, ale mam nadzięję że mnie to nie dotyczy :ico_nienie: , bo jednak jakoś tam człowiek psychicznie się nastawia :ico_szoking: A te dziewczyny z chustowego, to tak miały na 100% powiedziane na usg że córy mają? No bo czasem dzidzie nie ze wszystkich stron da się obejrzeć i wtedy lekarz tylko obstawia płeć :ico_noniewiem: Przynajmniej tak powinien :ico_noniewiem: Ja powiem szczerze, że jeszcze przed usg nie mając żadnych przesłanek do tego że będzie dziewczynka, bardziej się nastawiałam na chłopaka i jak się dowiedziałam że podobno niewiasta jest, to owszem była to miła niespodzianka, ale zarazem gdzies tam szkoda mi było też tego chłopaka :ico_haha_01: - wiem - to głupie, ale wówczas najbardziej mi się chciało żeby w brzusiu cudownie pojawiło się 2 - i on i ona :ico_haha_01: Teraz jestem nastawiona na Córę i mam nadzieję, że połówkowe usg tego nie zmieni, a już tym bardziej poród! :ico_szoking:
[ Dodano: 23-03-2012, 08:48 ]
Jak wysyłałam posta, to mnie wylogowało, ale cwana dzisiaj byłam - wcześniej skopiowałam :ico_haha_02: