agasio, a wydawalo by sie ze jak wieksze masz dzieci to ciut lzej byc powinno
niby tak, a jednak trzeba ich ciągle pilnować, bo chcą ciagle sie Olą opiekować, aż za bardzo i to ich pomagania kończy ise moimi nerwami a ich obrażaniem. Dodatkowo trzeba im lekcje sprawdzić, pomóc itp.
Aaaaa i zostal mi do stracenia 1kg ciazowy jeszcze tylko A potem sprobujemy dalej.
[ Dodano: 23-03-2012, 20:01 ]
agasio, wczoraj trafiłam z Borysiem do dermatologa bo strasznie mi go obsypalo. Lekarka przepisała nam masci, jedna z antybiotykiem na mocne zmiany i witaminowa na całe ciało. Wiem że te maści są skuteczne bo przy Emilce je stosowałam. Do tej pory podawałam młodemu wapno i smarowalam 2x dziennie zmiany maścią z wit a ale bez rezultatów
Moje starsze dzieci tez miały skazę, wieć wiem, że jest jakas gotowa masć po której wszytskie krostki gineły bardoz ładnie, ale nie pamiętam co to było :ico_placzek: a nie chce z tymi krostaki na razie iść doe lekarza, bo boje sie że złapie coś gorszego w tej przychodni, bo u nas sa zawsze kolejki, nie ma zapisów na godziny i czasami trzeba odsiedziec 2-3 godz. żeby lekarz przyjał :ico_zly: na razie odstawiłam nabiał, moze same zgina?