Hej! Ciekawa jestem jakie macie zdanie na temat butów ślubnych jeśli chodzi o względy kolorystyczne. Uważacie, że powinna być tradycyjna biel czy można jednak trochę zaszaleć z kolorami?
ja jestem tradycjonalistka,wiec mialam biale aczkolwiek takie kolorowe tez fajne,bo ja swoje biale zalozylam tylko kilka razy i leza w szafie,a takie to caly sezon mozna wynosic :ico_oczko:
ja swoje biale zalozylam tylko kilka razy i leza w szafie
I o to właśnie chodzi, że białe buty są praktycznie na jeden raz :ico_noniewiem: Nie to co kolorowe buciki, które można jeszcze włożyć na wiele okazji.
W ostatnich latach często się zdarza, że panny młode coraz częsciej mimo białej sukienki wybierają kolorowe buty. Mogą pasowac np do kwiatów. To szalone ale modne;)
Jeśli pasuje to do całości do czemu nie.
Szaleństwem bym tego nie nazwała, bardziej szalona chyba jest kolorowa suknia, która też się zdarza coraz częściej.
Zielone fajne ale jednak na własny ślub wolałabym tradycyjne;) klasyczna elegancja to jest to co powinno mieć miejsce na tego typu uroczystościach :ico_haha_02:
Nie widzę bardzo związku - klasyczna elegancja nie jest zarezerwowana tylko do bieli
Zgadzam się :-)
Ja miałam buciki srebrne :-) I bardzo jestem zadowolona z tego wyboru, bo do tej pory ciekam w tych pantofelkach na różne okazje :ico_oczko: Nie były tanie, ale za to bardzo dobrej jakości i pewno jeszcze nie raz je założę, a zaraz 3 rocznica ślubu :ico_oczko: