- no wlasnie u nas od 15-stej jakos zaczelo wiac :ico_olaboga:, ale jest taka wichura
- no wlasnie moja Zuzia sie opycha,zjadla juz 5 czyli cale to male opakowanie,buzia pelna i usmiecha sie do mnie i mowi - mniam :-Dja już wczoraj sobie je kupiłam i naprawdę są pyszne :-)
- :ico_smiechbig:jeszcze teraz reklame zobaczylam masakra :P

dokłądnie nie martw się, będzie dobrze ja rozumiem że się stresujesz ale lekarz wie co robi, lepiej teraz niż za późno, bądź dobrej myśli :ico_pocieszyciel:ancurek86, oj kochana nie martw sie na zapas,zobacz jaki Patrys od Dzwonca chlopczyk na medal,a urodzony w 34 TC :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
u nas też wiało i w sumie wieje nadal, ale ciepło było, dwa prania wyschły w godzinkę :ico_oczko:u nas tez wialo ale ten wiatr wszystko oszuszyl
ależ oczywiście że go wykorzystam na maxa :-D ja do pracy dojeżdżałam ponad 100km w obie strony co dzień, do siedziby firmy mam prawie 250km więc nie odważę się w ogóle zostawić małego na pół dnia samego w domu, co to to nie :ico_nienie: jedyne co zrobię sama to zgłoszę małego w urzędzie, bo nie możemy się dogadać co do drugiego imienia- ja chcę tylko Piotr, a M chce Piotr Franciszek (po swoim tacie). no więc muszę być tam sama :ico_oczko:Asieńka, wyślij męża z papierami do pracy, po co się Ty masz fatygowac obolała,
no właśnie oglądałam pogodę o tak- :ico_szoking: już się cieszyłam że będzie ładnie a tu proszę- pogorszenie pogody :ico_zly:nie wspominając o przyszłym tyg. po1-2 stopnie :ico_olaboga:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość