Sto lat dla Szymka!!!!!!
dziec dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Gwona strasznie mi przykro ze tak Cie rodzice powiedzieli!!! Pisalas kiedys ze z tata sie lepiej dogadujesz... moze on Ci pomoze " wtajemnicy "przed mama???
Ja sobie nie wyobrazam nie oddac ostatniego grosika Szymkowi gdyby potrzebowal... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Patrycjaaafajno ze z z tesciowa lepeij ...to napewno ulga :ico_sorki: oby tak dalej i obys byla zadowolona z pracy :ico_sorki:
Inunomy chwilowo ...do mojej wyplaty (dopiero 28 kwiecien) tez mamy krucho z pieniazkami wiec doskonale rozumiem :ico_sorki: i jeszcze bank mi jakas kare przywalil ze niby zadluzylam konto p[onad limit"!!!! nie ja tylko oni sciagneli mi kredyt 23ego a nie tak jak w umowie jest 26ego( a byl to zwykly dzien tygodnia) wiec nie rozumiem dlaczego 3 dni wczesniej sie spodziewaja pieniedzy i jeszce beda mi tu kary wysylac za swoja pazernosc i debilizm!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
przysiegam ze rozstrzelalabym tych wszystkich prezesow bankowych co to miliony funtow dostaja jako bonus!!! a takich zwyklych ludzi jak ja to poprostu...okradaja!!!
az sie zapienilam....
zmaiana tematu!!!
My Szymciowi robimy urodzinki dopiero 15 kwietnia!!!! Liuczymy na lepsza pogode..
A i dzis moija mam przyjezdza z PL ...bnabcia przyleciala wczoraj takze....lece sprzatac bo chalupka weyglada strasznie ...bo po pracy toi czlowiek nie ma sily sprzatac :ico_nienie:
co do chwalenia sie pociecha ...Szymcio zaczal stawac przy meblach ..jak cos chce dosiegnac.... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale przy waszych smigajacych pociechach to zaden wyczyn :ico_wstydzioch: nie mniej jednak jestem dumna z mojego paczusia ...a wazy mu sie ...