albo tak jak on robić sobie przerwę w nocy między 0.30 a 1.40
to Milenka też miała takie przebłyski,że robiła sobie w nocy ze 2-3 godziny przerwy :ico_noniewiem: szczęście,że jej to minęło i oby nie powróciło :ico_sorki:
jak ja miło wspominam noce kiedy to Hania była malutka...jak zasnęła koło 22-23 tak budziła się 10-11 ehhh to były czasy :-D :-D :-D pobudki były tylko latem jak w bloku mieszkaliśmy na samej górze to tam taka paruwa,że nawet ja nie mogłam spać,to rozumiem,że się budziła :ico_sorki: ale nigdy nie miała takich wybryków żeby sobie noce przerwy robić jak Miluś :ico_sorki:
chyba pójdziemy na dwór za chwilę.
poszliście?
ja nie mam po co wychodzić bo deszcz pada :ico_noniewiem:
jeszcze od rana nie spał
może się przestawia powoli na 1 drzemkę w ciągu dnia?
my już sobie po obiadku a dziewczynki się ganiają po pokoju
przynajmniej mogę odetchnąć :-D :-D
Hania Milence rzuca piłkę i z tekstem "aport" :ico_puknij: ile ja się natłumaczę,że to nie pies i ma tak nie mówić do niej :ico_noniewiem: ale to tylko w domu tak robi,bo nigdzie indziej jak się bawią to nie rzuca takimi tekstami...dobre i to chociaż
[ Dodano: 03-04-2012, 15:10 ]
zapomniałam się pochwalić,że Miluś już przez telefon rozmawia :-D :-D :-D
bierze telefon i do ucha przykłąda,jeszcze tak niedokładnie do ucha i gada po swojemu :-D
tylko nie mam jak jej nagrać bo zwykle to z moim telefonem szaleje :ico_haha_01:
wczoraj A przez telefon rozmawiał a ona pilota od tv do ucha i też coś gada :ico_haha_02: