08 kwie 2012, 00:09
Witam...
trochę się nie odzywałam... wybaczcie :ico_sorki: ale mój humor był grobowy :ico_olaboga: ale już nawet ok...
Mamusia trzymam kciuki za mieszkanko :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Aniula gratuluje już :ico_szoking: 8 okienka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja niedługo w 7 wskoczę :-D :ico_brawa_01:
Dziewczyny nie pamiętam co reszta pisała :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem: wybaczcie mi...
Qanchita Ty chyba pisałaś ze byaś u lekarza i wszystko ok z małym więc cieszę sie bardzo...
Do Nas jurtro goście przychodzą na 14 a o 10 mamy śniadanko właśnie jem kolację tosty :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale taką miałam ochotę że ho ho
zapomniałam Wam napisać ze byliśmy ostatnio w pubie ze znajomymi i graliśmy w pokera :ico_szoking: normalnie znajomy ma zetony, karty wszystko takie mini profeslonalne :-) i wygrałam 4 razy tyle co włożyłam mianowicie włożyłam w grę 5 zł a wygrałam 20 zł oskubałam chłopaków z żetonów a graliśmy w 6 osób z czego mężul wygrał 7,5 no a 2,5 ostatni uczestnik :-D fajnie się gra i blefuje co prawda ja zasad nie znam i muszę się dopytywać ale miałam niezłą kartę na początek :ico_szoking:
Kochane Wesołych, Spokojnych, Szczęśliwych, Miłosnych Świat Wielkiej Nocy oraz spokojnej reszty ciąży a później szybkich i bezbolesnych porodów no i jeszcze dużo kasy a reszta się ułoży :-D