ja jak o mojej pomyśle, to mi się ciśnienie podnosi :-D :ico_zly: od razu na 200 :-Dale ta baba mnie wkurza
a u mnie Łuk jeszcze w domu....jak ja to wytrzymam.......ja chce do przedszkola :-D
hehe nie dziwię Ci się, ja młodego dziś posłałam choc początkowo nie chciał iśc, ale koniec końców dał się przekonac nową koszulką ze złomkiem i agentem mcmyszynem czy jak mu tam :ico_oczko:a u mnie Łuk jeszcze w domu....jak ja to wytrzymam.......ja chce do przedszkola :-D
to obie mamy "wspaniałe" teściowe :ico_oczko:ja jak o mojej pomyśle, to mi się ciśnienie podnos

hehe pomysl ze tez bedziesz kiedys tesciowa :-D :-Dja jak o mojej pomyśle, to mi się ciśnienie podnosi :-D
moja teściowa ciągle to gada, że ona miała 4 dzieci i jej nikt nie pomógł a jeszcze do pracy chodziła (do której miała 200m) i dała sobie radę.. więc ona nie będzie nikomu dzieci pilnować i pomagać :ico_sorki: Ja uwielbiam ją drażnić i tłumaczę jej że 30lat temu to inne czasy były i ludzie inaczej dzieciaki chowali i potem te stare babcie mają takie głupkowate podejście :ico_noniewiem:i jej "pogrozek" ze ona nie bedzie sie pomagac bo od chowania sa rodzice a nie dziadkowie :ico_haha_01:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość