To przeciez malutko!!!!!!!!!!!!!!! Ja juz mam 5,5 kg na plusie a polozna straszy mnei ze za szybko tyję :ico_noniewiem: a co dopiero bedzie potem...odzywiac od poczatku ciazy przytylam 7kg
Właśnie zerknęłam w notatki i Jolce 3 wychodziły równo z 4 w jak miała 15 mieś to jej się wybiły. Ale przez to że ze zęby szły jej tak masowo po kilka naraz to ciągle mi chorowała :ico_olaboga: Wiecznie zapalenie oskrzeli, katarki, temeratura :ico_olaboga:Dawiś nie ma jeszcze 3, ale to podobno później wychodzą, nie? :ico_noniewiem:
Zazdroszczę :ico_sorki:od poczatku ciazy przytylam 7kg
Oj, i tego też zazdroszczę :ico_oczko: Lepsze małe 3 kg niż kawał kloca do urodzenia :ico_sorki: Ciekawe jak nasze maleństwo rośnie...ostatnio było duże :ico_szoking:wazy malo 1500 ale lekarka mnie dzis uspokoila :ico_sorki: najprawdopodobniej nie przekroczy wagi 3kg bedzie drobna wazne ze rozwija sie prawidlowo :ico_sorki:
to super :ico_brawa_01:a po wizycie w srode mialam USG a dzis wizyte z mala wszystko dobrze rosnie i rozwija sie prawidlowo
Mała naciska na pęcherz :-)Ogolnie to boli mnie podbrzusze jak ide na siku jakby cos uciskalo bardziej wiec troszke jestem podenerwowana.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość