Gosia tak to wygląda:) Są do białego,do kolorów,płyny do prania,do płukania, żele pod prysznic,do kąpieli, mydła,szampony i wiele innych:)
Wszystko o wiele wiele tańsze niż te proszki i płyny dla niemowląt i alergików a raczej tak samo skuteczne:)
noi w miejsce urodzenia jakaś dziwna nazwa hahaA swoją drogą jakbyś urodziła na Węgrzech to może synek miałby podwójne obywatelstwo gratis :ico_oczko:
rzeczywiście jakie ręce chude :ico_brawa_01:Ale ta babeczka na zdjeciu taka chudziutka
wiem wiem mi koleżanka opowiadała jak koło 4 miała skurcze a mąż mówi śpi haha. No i ona biedna już nie mogła zasnąć o 6 w końcu mąż zabrał ją do szpitala a tam przyjęcie itp i jeszcze położna po schodach kazała jej iść a ona ledwo szła. Doszła na porodówkę i urodziła z 10 minut później :ico_szoking:Cuda się zdarzają :ico_oczko:
Właśnie że pachnie :) Bardzo ładnie, delikatnie. Ciężko mi porównać ten zapach do czegoś...ale nie jest bezzapachowy.a jak pachnie ten biały jeleń? Pewnie bezzapachowy co?
Bo nie cierpię być w ciąży :ico_zly: Dla mnie to nie jest żadna magia. Czuję się brzydka, wielka, nieatrakcyjna i do tego poruszam się jak inwalida :ico_zly: Cokolwiek robię to łapię zadyszkę jakbym miała z 50kg nadwagi :ico_wstydzioch:a czemu Ci się tak spieszy?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość