:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :675: :675: :675: :675: :675: :675: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko:
robimy imprezę! rybka, dawaj Szymusia ciotką na wycałowanie! :ico_sorki:
:-D :-D :-D :-D :-D
estem szpitalu. Bole co 3 min. Na razie bez epiduralu choc cewnik w kregoslupie juz siedzi :)
do dzieła
mamazuzi czekamy na Twego Skarba :ico_brawa_01:
asienko tak mi przykro z powodu Piotrusia, ale w szpitalu bedzie najbezpieczniej, tam już bedą wiedziec co na to zaradzić...abyście szybko wyszli zrdrowi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 23-04-2012, 15:48 ]
trochę mi dziś szwankuje komp...wczesniej pisałam zebys
Sylwus jeszcze poczekała z rodzeniem dwa tyg, potem ci pozwalam, sie rozdwajac...powiem ci ze bycie mamą wczesniaka jest skomplikowane, tylko jeździmy z poradni do poradni :ico_olaboga:
Szkoda, ale nie ma jednoznacznych odpowiedzi.
to prawda, natura jest skomplikowana
[ Dodano: 23-04-2012, 15:50 ]
myszko zdrówko dla Damianka :ico_sorki: