haha ale to jakaś babka na forum wsadziła 5 latkę by pokazać tylko jaki szeroki ten wózek :ico_haha_01: bo normalnie nie wozi w niej :ico_haha_01:Może sie nie znam,ale wydaje mi sie ze 5 latka w wózku to lekka przesada.
Tylko,ze ja czasem widuje takie duze dzieci w wozkach :-)haha ale to jakaś babka na forum wsadziła 5 latkę by pokazać tylko jaki szeroki ten wózek :ico_haha_01: bo normalnie nie wozi w niej :ico_haha_01:Może sie nie znam,ale wydaje mi sie ze 5 latka w wózku to lekka przesada.
Jak miałam 5 lat to miałam wypadek, spadła na mnie wielka przeszklona szafa, miałam kilka ran szytych , w tym największą na kolanie - 7 szwów i pamiątka do dzisiaj. I też mama odkopała wtedy starą spacerówkę i zabierała mnie w ten sposób na zakupy a wredni ludzie głośno zwracali nam uwagę że takie duże dziecko a chodzić samo nie może, kto to widział? :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Pamiętam jak mi wtedy smutno było,kiedyś się nawet popłakałam :ico_wstydzioch:Tylko,ze ja czasem widuje takie duze dzieci w wozkach :-)
No to super:) Zanim się mały urodzi to będzie śmigał że hej :ico_oczko:Mąż ma termin operacji na 18 maja wstepnie...wiec nie bedzie musial dlugo czekac :ico_brawa_01:
Nie no w takich przypadkach to oczywiscie jest zrozumiale,albo wsadzanie od czasu do czasu jak czlowiek zmeczony.Jak miałam 5 lat to miałam wypadek, spadła na mnie wielka przeszklona szafa, miałam kilka ran szytych , w tym największą na kolanie - 7 szwów i pamiątka do dzisiaj. I też mama odkopała wtedy starą spacerówkę i zabierała mnie w ten sposób na zakupy a wredni ludzie głośno zwracali nam uwagę że takie duże dziecko a chodzić samo nie może, kto to widział? Pamiętam jak mi wtedy smutno było,kiedyś się nawet popłakałam
ja nie lubię skrętnych kół a jak są to je blokuje :-D Znaczy to nie jest pewne że ja kupię ten wózek na razie słyszę więcej na nie odpowiedzi. Głupie to ale tak mnie męczy ten brak zdecydowania na wózek :ico_olaboga:Gosia888 wózek wydaje się super a nie przeszkadza Ci brak skrętnych kół?
ale to co wizytę masz takie dokładne usg? Bo u mnie tylko na tym w 12 tygodniu i połówkowym było takie dokładne badanie usg z pomiarami itp, a na pozostałych wizytach takie chwilowe.Mamusia28 zwykłe badanie USG w formacie 2D czyli na zwykłym Ultrasonografie żadne 3D.
nie mi nie przeszkadza. Zresztą jest wersja ze skrętnymi kołami co prawda w sklepie nie wypróbowywałam więc nie wiem ale tamten po prostu rewelacja się prowadziłoczy Tobie nie przeszkadza brak skrętnych kół bo mi się lepiej prowadzi wózki ze skrętnymi kołami :-D
no to super :ico_brawa_01:gosia888, co wizytę mam takie USG :-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość