Ja w PL brałam tabsy o 13 ale nie zawsze sie udało z racji pracy, masa klientów jeden za drugim, więc przeciagało sie to o kilka godzin i nie miałam ani plamień ani okresów z tego tytułu, co innego jak sie zapomniało całkiem. Czy własnie wymioty bądź biegunki tez nie wpływają na hormony pozytywnie
dlatego napisałam zę to jest uzależnione od poziomu hormonów wydzielanych w organizmie jak i tych w tabletkach :ico_noniewiem:
do 3 godzin zazwyczaj nic sie nie stanie do 6 tez ryzyko znikome
ale mój gin mówił ze każda kobieta ma własną gospodarkę hormonalną inaczej wykształconą i u jednej spóźnienie nawet 12 godzin nie wywoła skutków ubocznych a u niektórych kobiet podobno nawet 3 godziny spóżnienia moze wywołac uwolnienie jajeczka :ico_olaboga:
skomplikowane :ico_olaboga:
ja nie wiem w jakiej grupie jestem wiec nie ryzykuje :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[ Dodano: 25-04-2012, 09:48 ]
izuś sama rozmowa nic nie traciszz, to pewno że idź by później nie pluć sobie w brodę że nie poszłaś, a moze i serio spodobają ci się warunki to się przebranżowisz:)
heh no prawda, praca w zupełnie innycm charakterze :ico_haha_01:
a u na steraz bedzie jazda bez trzymanki
shell jako jedyna firma paliwowa w Polsce wprowadziło na rynek nowe paliwo zamiast podstawowego :-D oszczędne paliwo Fuel Save 95 i diesel :ico_oczko:
ludzie miło zdziwieni ta sama cena a paliwo z górnej półki :ico_oczko: wiec mamy kolejki pod kase jak po pieczywo :ico_szoking: jakby za darmo było :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[ Dodano: 25-04-2012, 09:50 ]
jak ktoś zmotoryzowany to podpowiadam ze w gazetce METRO rozdawanej za darmo są bony zniżkowe na wszytskie paliwa shell 10gr na litrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bony uwzgledniane są do 31 maja :-D wiec warto zabrać kilka naście gazetek na raz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: