tego nie wiadomo, bo jeszcze w kolejce jest druga duzo gorsza operacja i po niej duzo dluzsza rehabilitacjafajnie że Mężuś odzyska sprawność przed rozwiazaniem
ja też mam cały czas :ico_olaboga:już mam mętlik w głowie :ico_noniewiem:
wiem ale mi bardziej chodziło o podbijanie itp jak idzie. Bo jak patrzyłam na inne spacerówki to nie ma porównania. Patrzyłam maclarena to go podbić było ciężko a cena prawie 1400 :ico_szoking: No ale właśnie jak dziewczyny piszą nie wiem czy przez te niskie ułożenie dziecka nie nadaje się on właśnie do starszych dzieci :ico_noniewiem:inaczej wózki się prowadzą w sklepie, a inaczej na zewnątrz no i zależy od terenu
trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki:Ale jestem dobrej mysli,ze jakos sie to pouklada :-)
nie ma za co służę pomocą jak tylko jestem trochu zorientowana :-Ddzięki za wskazówki
napewno nie bedzie sprawny do porodu
a może będzie lepiej tzn napewno będzie lepiej :) mój mąż od dziecka ma problemy z kolanami i na ślubie Naszym strzeliło mu kolano na szczęście nie jakoś poważnie ale chodził w stabilizatorze no i w podróż poślubną stabilizator przydał się strasznie :-) trzymam kciuki i głowa do góry :-)jak mu tego teraz nie zrobią to nadal nie bedzie mogl zgiąć kolana i tez bedzie nie sprawny
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość