Dziewczyny nogi mi w udach tak jakby opuchly i taki cellulit mi sie zrobil ,ze strach patrzec
odpuchną :ico_sorki: a co do cellulitisu to mi niestety został po ciąży :ico_placzek: no ale trzymam kciuki by u Ciebie poszedł precz :ico_sorki: :ico_sorki:
ale Dawiś pewnie by się nudził co?
wiesz jest taka sala buzz dla dzieci do 6 roku życia. Coś ala sala zabaw. Jak się kupuje bilety to od razu na tą salę zabaw bo to jest darmowa ale na określoną godzinę się kupuję bo mnóstwo chętnych. To jest na 1h i 10 minut. I tam na bank by się nie nudził i można puścić dzieciaka bo ograniczone miejsce. I też są takie mini doświadczenia. No ale wiadomo dla samej tej sali to nie warto. Co do reszty może nie zrozumieć bo jest za mały. Znaczy są też dla mniejszych dzieci co kulki wyrzuca taki niby odkurzacz, tworzy się kolejkę dla piłki, jest trzęsienie ziemi itp. Nic nie uszkodzi bo to wszystko do zmacania itp. Tylko to jest olbrzymia powierzchnia i mnóstwo ludzi więc strach puścić by się nie zgubił. Ogólnie to mnóstwo ludzi z małymi dziećmi. Widziałam kobietę z dzieckiem w chuście :ico_haha_01: i jakbyście chcieli jechać i coś zobaczyć dla siebie po prostu raz jedno dziecko by musiało latać za dzieckiem a drugie oglądać a potem zmiana. Dziecko do 2 lat chyba za darmo wchodzi.
Więc sama nie wiem czy wam polecić już teraz czy jeszcze byście poczekali. Olbrzymi problem jest właśnie z tymi kolejkami. Bo nie dość że na drogę przeznaczacie kupę czasu to jeszcze nie wiadomo czy wejdziecie :ico_noniewiem: Znaczy jak jesteś w ciąży to tak :ico_sorki:
[ Dodano: 01-05-2012, 18:50 ]
ze uwielbiaja podgladac prywatne zycie innycvh...
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: