"rtesciowa" :ico_smiechbig: super określenie - podejrzewam że literówka, ale jeśli dać parę wyobraźni, to można by zamienić na RTĘCIOWA i super by pasowało na określenie "kochanych mamusiek" :ico_smiechbig: Okropna jestem, co..., ale mnie poniosło :-Postatnio rtesciowa zaczela przegladac szafki w kuchni ,ale maz ja powstrzymal. Oni niestety taka maja mentalnosc,ze uwielbiaja podgladac prywatne zycie innycvh...
hahaha co to to nie bo ona to raczej u siebie nie sprzata i uwaza za strate czasu sprzatanie. U niej w domu to syf,kiła i mogiła :-) Brud straszny bleeeeeeA kurzu palcem Ci na meblach nie sprawdza przypadkiem?
ja jeszcze przed slubem mialam z nia ostre spięcia po ktorych nie odzywalam sie do niej dluuugie miesiace i moj maz tez. Kretynka zaczela mnie obrazac na facebooku wiec ja zablokowalam i powiedzialam jej co o niej mysle.Ale byla chaja.Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz.Ale teraz wchodzi na moj profil na fb przez konto corki albo syna bo inwigilacja musi byc ;/chyba bym zatłukła - pewnie słownie ale dotkliwie :ico_zly:
ja po porodzie chce wrócić do wagi z wakacji rok temu mi odpowiadała :ico_sorki:Ale po porodzie chce schudnac dodatkowo 10 kg ktore w ciagu kilku lat sie nazbieraly - mam nadzieje,ze sie uda :-)
aż szkoda że już zgoda :ico_haha_01:ja jeszcze przed slubem mialam z nia ostre spięcia
Ojjj szkoda szkoda,a w sumie nawet nie wiem czemu jest zgoda bo do teraz mnie nie przeprosila za to.aż szkoda że już zgoda :ico_haha_01:
Ja najbardziej to bym chciala swoja wage sprzed kilku lat(50 kg),ale bede zadowolona jak schudne do wagi w dniu slubu czyli tak 54-55 kg bo po slubie do 60 kg doszlam :ico_noniewiem:ja po porodzie chce wrócić do wagi z wakacji rok temu mi odpowiadała

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość