w Holandii bardzo mi sie podoba no tylko ta pogoda.. jak narazie pada i tylko moze ze dwa - trzy dni bylo dosyc ladnie ale ogolnie Eindhoven bardzo fajne miasto , jest ineczej niz w PL ludzie sa inni, nie znajac mnie usmiechaja sie , witaja pierwsi, ja tylko lamanym angielskim sie posluguje wiec cos tam wydukam ale po holendersku ani slowa :ico_oczko: trzeba isc na kurs :-)
zaliczylam juz impreze na rynku jak bylo swieto krolowej bo tutaj monarchia a nie prezydent :ico_oczko: w piatek mam obiecana impreze w pubie , dzieci uspie i mama z nimi zostanie... :-D :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
siostra mi zrobila pazurki ja tutaj mam czas na to zeby o siebie dbac normalnie odzylam troche :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D
Seba podobno bardzo teskni.. tak twierdzi przynajmniej , dobrze ze tam chociaz ma brata z przyszla bratowa bo gdyby nie oni to by nie mial do kogo dzioba otworzyc .
planowany powrot jest na cos pomiedzy 7 -15 maja
co do fotek to mam ale na aparacie ale nie mam czytnika kart wiec teraz nie jestem w stanie wam nic przeslac, ale obiecuje ze jak przyjade do pl to zgram focie na kompa i wam tu wrzuce
tibby no szkoda tej twojej kolezanki... wspolczuje jej :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: