Aleksandrowicz, ja mam właśnie identyczny stanik jak na zdjęciu co wkleiła Gosia - mięciutki, bawełniany, niezniszczalny i nie ma mu równych
dobrze wiedzieć :-) bardzo dziękuje, więc i ja będę na taki polować, zresztą trzeba miec kilka więc moze zaryzykuje z tym rozmiarem :-D fakt, że nigdy przez net nie kupowalam stanika
a jeszcze poruszę jeden ważny dla mnie ostatnio temat - fotelik samochodowy, przy starszym miałam gondolę, ktora miała adaptery na pasy i pas w środku, nadal ja mam, ale do auta jednak zdecyduję się juz na nosidełko fotelik, bo i bezpieczniejsze przeciez i mniej miejsca, a dziecko przez czas podróży nie musi na plasko być, więc - jakie polecacie???jakie kupujecie?ja zostaje przy firmie maxi cosi, ale nie wiem jaki model, ten najnowszy wydaje się być na moje oko mało wygodny dla dziecka, bo nie ma jednolitego wyłożenia, w sensie jakieś przewidlenia/jakby dziury w tej wkładce ma, widziałam tez cabrio i się wydaje pod tym wzgledem wygodniejszy, tzn ma wlaśnie jednolita powierzchnię pod plecki?macie jakies rozeznanie, opinie??