czesc
my juz po imprezce, potem wkleje kilka zdjec
ja wszystkim solenizantom zycze sto lat :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Koroneczka, zdjecia super, Maksio tez ma sliczne oczka :ico_brawa_01: po mamusi :ico_oczko:
zdrowka dla niego, ja obstawiam trzydniowke :ico_sorki:
daj znac co powie lekarz
aaa i pomysl blogowy super :ico_brawa_01: :ico_oczko:
eje ze to szybko minie
markotka, jak Krzys sie czuje?
jak bedziecie jeszcze kiedys w naszej okolicy dajcie znac, albo sie spotkamy w terenie albo zapraszamy do nas :ico_oczko:
Tosia tez lubi paluszki juniorki :ico_brawa_01:
aniawlkp86, fajnie ze zajrzalas :ico_brawa_01:
ooo i wiem o czym piszesz z tym nerwuskiem, Toska ma tak samo :ico_olaboga:
mam nadzieje ze to szybko minie :ico_sorki:
ostatnio bawila sie w piaskownicy dlugi i chyba mialam z 3 podejscia do wyciagniecia jej z tamtad i za kazdym razem krzyk, wyginanie sie :ico_noniewiem:
chyba polśremu slyszalo nasz powrot do domu :ico_noniewiem:
no i w sklepie pokazalam jej lale, a ta nie chciala jej oddac i wielki krzyk, wyginanie, bicie :ico_noniewiem: no i mama ulegla i kupila lale :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Ja co 3 dni pieke drożdżowy z bloga, jest mega łatwy i pyszny,
ktory dokladnie pieczesz?
oroneczka napisał/a:
Chciałam go na 1 drzemkę przestawić, ale się nie da.
Czemu chcesz go przestawiać na 1 drzemkę? sokor tyle snu mu potrzeba. Sam sobie to ustawi za jakiś czas. Dzieci do dwóch lat mają najczęściej dwie drzemki.
tez tak uwazam
Nie mogę doczekać się już świeżych owoców.
oo to tak jak ja, planuje dzis albo jutro cos z rabarbarem, mmm
a myślę o pieczeniu babeczek i muffinek na większą skalę i dostarczanie ich do biur
fajny pomysl :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moze tez o tym pomysle, tylko jak sie za to zabrac? skad nabyc klientow?
wlasnie preczytalam na naszej stronie pup ze potrzebuja opiekunki do zlobka, zadzwonilam, i wszystko ok, pani powiedziala zebym przyniosla dokumenty ale powiedziala ze to bardzo ciezka praca i potrzebuja powaznej osoby :ico_noniewiem: nosz kurde :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
i w areszcie u nas potrzebuja psychologa mlodszego tez dzwonilam ale niestety nie wystarczy tam ta osychologia ktora mialam na studiach, potrzebny mgr psychologi
sprawdzilam podyplomowki i znalazlam psychologie dziecka, 2 semestry, tylko bardzo duzo to kosztuje :ico_noniewiem:
musze przemyslec, wiem ze to raczej nie do tej pracy w areszcie ale pewnie przydalo by sie
ale sie rozpisalam, a to dlatego, ze Toska drzemie :ico_oczko:
P w domu, tzn juz gdzies wybyl (byl na nocce i dzis tez idzie) mlody w pkolu
wczoraj ktos nam uderzyl w auto na parkingo nic wielkiego ale jeszcze do ubezpieczalni trzeba jechac :ico_olaboga:
ciegle cos
na obiad mam golabki z mlodej kapustki od wczoraj, mniam
milego dnia