hej dziewczyny :ico_oczko:
izuś_85, sukienka śliczna a przezycie z zadławieniem straszne, ja niby wiem co się powinno robić ale czy bym wiedziała w danej chwili?
wiedziałabys, :ico_sorki: to jest instynkt uwierz mi :ico_sorki:
ja Majke ratowałam dwa razy juz, też niebieska była, syropem sie dławiła :ico_olaboga:
a Konrada akurat Przemek miał "blizej" a mi sie aż nogi ugieły i włosy dęba staneły taki był siny i nie oddychał :ico_placzek:
Podejrzewam że to kolejne zęby idą bo do buzi tak palce pcha i pieluche i wszystko gryzie do tego gorączki dzisiaj dostała. Ogólnie to ledwo żyję.
oby szybko przeszło Oliwci :ico_sorki:
Do tego od jakiegoś czasu uczyłam ją jak ktoś od nas wychodził robić "papa" i dzisiaj jak od mamy wychodziliśmy to moja mama mówi do niej "papa:" a Oliwka jej macha ręką :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Listonoszowi też dzisiaj pomachała :ico_brawa_01: Jakie to słodkie to masakra :ico_brawa_01: Jak jej tak sprawjnie idzie nauka to teraz nauczę czegoś innego :ico_haha_01: :ico_oczko:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
izuś_85, ale piękna kiecka! I nie różowa :ico_oczko:
dlatego mi sie podoba :ico_haha_01:
Widziałam,że soczki Bobovity mają być 4 w cenie 3, miał by Maciek na urozmaicenie :-)
ja ostatnio nakupiłam cały zapas deserków i obiadków w e leclerc bo były o 50% przecenione w dwupaku :ico_oczko: obiadki 2szt duzych za 7zł (normalnie jeden 5zł)
a deserki za 4,15zł 2 szt :-D
mam całą szafkę dla Przemka jak bede w pracy :-D
jak w domu jestem to zawsze coś ugotuje młodemu a jak mnie nie ma to oni w parku dużo siedzą i wtedy słoiczki gotowe Przemek bierze :-D
[ Dodano: 11-05-2012, 14:07 ]
Dziewczyny wybieracie się do kina na film ,,Nad życie ,, ??
ide z koleżanką w środę tę albo następną :ico_sorki: w ramach "srody z orange" :-D
no i

dla Lili :ico_brawa_01:
taką koszulę kupiłam Piotruniowi
śliczna :ico_sorki:
[ Dodano: 11-05-2012, 14:10 ]
Ja zrobiłam placka z rabarbarem - pycha taki świeżutki :ico_brawa_01:
mniaaaammm