zazdroszczę że już decyzja podjęta :ico_brawa_01: i kupiony wózek. A czemu w końcu z chicco zrezygnowałaś?zakupilismy ten peg perego pliko p3 i fajny jest :)
na wymioty i biegunkę kazała nurofen? Mi lekarka zawsze mówi że jak są jakieś objawy brzuszne to by nie podawać ibuprofenu bo to tylko obciążą żołądek tylko dawać paracetamol. A z ibuprofenem ( tzn ibum, nurofen itp) wtedy kiedy przeziębienie bo to działa przeciwzapalnie.Kazała podawać nurofen
straszna tragedia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:chyba by mi serce pękło gdyby mojego brata takie cos spotkało :ico_placzek:
Tomek też raz tak miał. Bardzo wysoka gorączka bez żadnych objawów, nie wymiotował nie miał biegunki tylko po czopkach spadała temperatura. Następnego dnia pojechałam na pogotowie z nim a lekarz takie chamisko zbadał go i sobie mruczał pod nosem wszystko czyste i wypisał antybiotyk :ico_zly: ja się pytam na co antybiotyk jak wszystko czyste a on pomamrotał i nic nie powiedział. Wykupiłam antybiotyk ale mu nie podałam następnego dnia obudził się bez gorączki :ico_sorki: taki wirus go po prostu złapał. Więc mam nadzieję że i u was to wirus a nie dzikie trójki :ico_sorki: :ico_sorki:Tylko skąd tak wysoka gorączka?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość