Ojjjj :-) myslalam o sajurce a napisalam surtsey :-P. Może to jakiś znak he he
[ Dodano: 15-05-2012, 16:32 ]
Będziesz szybciej mieć malenstwo niż ja :ico_brawa_01:
- i dobrze,ja jak bylam na wizycie w srode u mojego gina,tez mi powiedzial,ze za 3 tygodnie da mi skierowanie na CC,a ja w sobote juz po porodzie bylam :ico_oczko:Pomyślał pewnie - bezczelna baba, ale przyznał, zę jak obiecał to da :ico_brawa_01:
- och ty szczesliwy "skazancu" :ico_oczko:własnie obmyślam "ostatni" posiłek :ico_oczko:
- tego ci zycze :-DAby się nie przeterminowac
no bo wiesz, Szymon to nie ta "klasa wagowa" co Piotrek :ico_oczko: ale i tak na moje Piotrek wygląda po prostu jakby był z 2 miesiące starszy :ico_wstydzioch: a i fajne autko :ico_brawa_01:Asienka - ale fajny kluseczek z Twojeg syncia,Szymon przy nim na chudzielca wychodzi :ico_oczko: A Twoj synek fajny jak Zuzka w tym czasie :-D
- no jak ja Zuzke urodzilam,to mi powiedzialy na drugi dzien pielegniarki,ze mam odchowanego niemowlaka :ico_oczko:ale i tak na moje Piotrek wygląda po prostu jakby był z 2 miesiące starszy :ico_wstydzioch:

fajne jest widzieć kiedy sie urodzi? :ico_oczko: czyli to będzie 22 maja :-D :ico_brawa_01:ogę sie jeszcze najesc ile chce, bo pokroją mnie we wtorek- mam to juz na piśmie :ico_brawa_01: własnie obmyślam "ostatni" posiłek :ico_oczko:
oj czytałaś :ico_wstydzioch: dziekujemy :-D i to jeszcze ile podrosło :ico_brawa_01: i samo bez konieczności zażywania żelaza :ico_sorki: :-D jestem heppy! :-Ddzwoncu - ciesze sie,ze zelazo wam podroslo!!!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość