czesc
rzeczywiscie tu cicho :ico_noniewiem:
Koroneczka, ciesze siem ze Maksiowi przeszlo :ico_brawa_01: a blog bardzo fajny, juz dodaje do ulubionych :ico_sorki:
Fajnie, duży park ale chyba żubry i koniki są większą atrakcją niż sam zamek. Za zaproszenie dziękujemy, następnym razem.
potwierdzam
Emilia, jak dziś Marcel w przedszkolu? Buziaki dla niego i Tosieńki. Mojemu D tak się motor Marcela spodobał, że wczoraj pół wieczoru siedział.
wczoraj jak go prowadzilam to plakal :ico_noniewiem: wieczorem mowil ze nie chce isc do przedszkola :ico_noniewiem: wiec rozmawialismy i rozmawialismy i dzis wszedl do sali normalnie, tylko nie wiem dzieki czemu, czy dlatego ze sobie przemyslal, dlatego ze bylo male przekupstwo, czy dlatego ze byl jego ulubiony pan od rytmiki :ico_oczko:
az mi lzej, zobaczymy jutro
Emilia, jak kolana?
dzieki juz lepiej, nie sa jeszcze taki jak powinny ale juz nie bola jak schodze ze schodow :ico_sorki:
a byliście też na plaży i nad wodą?
nie nie, tylko w parku
a my dzis musialysmy zaprowadzic mlodego pieszo, bo auto mam u mechanika, juz goraco, a co bedzie jak bedziemy mlodego odbierac?? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
obiadu przez ten upal nie chce mi sie gotowac :ico_olaboga:
Tosi bardzo smakuje nasz rosol :ico_brawa_01:
milego dnia