julchik22, ja tez poprosze :-)
[ Dodano: 24-05-2012, 23:20 ]
gosia888, to Ty pisalas ze juz masz siare? :-)
Mi tez dzis zaczela wyplywac pod naciskiem,ale narazie malutko :-)
ja też ja też...Mam fajną ściągawkę - dziewczyna chemiczka przeanalizowała składy kosmetyków dla dzieci, kto chce na pw?
kąpałam się przed wczoraj i jak ścisnęłam sutek to poleciała. Ale tak sama z siebie to nie leci :ico_sorki:gosia888, to Ty pisalas ze juz masz siare? :-)
już mi siostra wymienia można w każdej biedronce, nie ważne gdzie się kupiło :ico_sorki:w biedronce powinni wymienić z paragonem :ico_sorki:
Ale masz fajnie... rozrywki pod dostatkiem :ico_haha_01:idę spać bo zmęczona po spotkaniu ze znajomymi jestem :ico_sorki:
Właśnie...kumpela mi też taki pożyczyła bo ja nie miałam dla Jolki ręcznego. Jak było trzeba to używałam elektrycznego Spectra3. Jak trzeba było wrócić do pracy to okazał się zbawieniem bo 5 minut i pełna butla była odciągnięta :ico_sorki:ja mam laktator i butelki TT
Dokładnie! To ma się nijak do tego ile mleka będzie po porodzie :ico_oczko:co do siary to naprawdę nie ma znaczenia czy coś przed porodem leci czy nie
A to dobrze wiedzieć :ico_brawa_01:już mi siostra wymienia można w każdej biedronce, nie ważne gdzie się kupiło :ico_sorki:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość