kochana ja sobie przygotowałam zestaw "prasowaczki" przed tv tzn przy sofie na siedząco gdzie bym Ci ustała tyle przy desce :ico_olaboga:A jak stoję tak przy desce i żelazku to strasznie boli mnie kręgosłup :ico_zly:
nie wiem sama ale przeszło na szczęście :ico_sorki: :ico_sorki: tylko musiałam trochę poleżeć.a może mały Ci uciska i dlatego
ja za 2 miesiące rodzę nie wcześniej :-Dw optymistycznej wersji za miesiąc rodzimy :ico_oczko:
to ja to częściej podrzucam Pawłowi do prasowania rano niż on mi :ico_haha_01:Mój mąż jakbym mu nie wyprasowała to pewnie chodziłby jak obdartus wygnieciony
bo te fiesty to bardzo obrażalskie są :-D jechaliśmy zobaczyć nową hondę do kupna, zobaczyliśmy dogadaliśmy się i pojechaliśmy na basen. Zatrzymaliśmy się pod sklepem i nie mogłam ruszyć :ico_szoking: a to pasek klinowy się zerwał. Bo fiesta się obraziła że chcemy nowy kupić :-Dbo do dziś mam a fordzio pierwszy raz w życiu nie odpalił
nic nie pokręciłam że jak się do 6.06 doturlasz to masz cc Aniula? to już tylko 9 dni :ico_szoking: zostanę sama na placu boju bo potem dopiero lipiec :ico_olaboga:Aniula jejku Ty naprawdę na dniach rodzisz :ico_szoking: :ico_brawa_01:
Bardo miło z Twojej strony :ico_oczko:bede z wami do lipca sie turlać :ico_nienie: :ico_nerwusek:
Gosia a pomyśl sobie że za parę lat będzie jeździł na kilkudniowe...a za kilkanaście powie Wam, że jest dorosły i czas na własne życie :ico_szoking: Ten czas leci jak oszalały :ico_szoking:I powiem wam że tak przykro :ico_placzek: że już na całodzienną wycieczkę wyjeżdża.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość