Sylwia, jak pojedziesz do tego drugiego szpitala i nie zechcą Cię przyjąc to powiedz że chcesz to na piśmie że odmawiaja Ci przyjęcia mimo 7 dni po terminie.
Sylwia wspolczuje :ico_pocieszyciel: Tak jak dziewczyny pisza jedz do innego szpitala :ico_oczko:
Ja to juz mam wrazenie jakbym byla pierwszy raz w ciazy :ico_wstydzioch: od wczoraj wieczorem saczy mi sie bezbarwny plyn tak co jakis czas i zastanawiam sie czy to nie wody :ico_noniewiem:
Dzwoneczku Patryk sliczny i juz ma 4 miesiace :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sylwia, kochana ja tak strasznie nie moge patrzec jak cierpisz!!!!!
co za ludzie w tych szpitalach
ale zrób jak dziewczyny piszą
jak cię nie będą chcieli przyjąć to poproś o to na piśmie że ci odmawiają
justyna30, ja miałam także jak chodziłam i siedziałam to nic nie szło. a jak sie położyłam i wstawałam potem to było chlup. i to były wody i wywoływali mi poród przez oxy bo skurczy nie miałam.
kup w aptece taki tester czy to wody albo do położnej podjedz to ona takie cos może ma
justyna30, no mi dzis w nocy polecialo to wodniste ..oni twierdza ze to czop...
ale co innego jak leci wodniste różowe a co innego jak przezroczysta woda.
mi w jednym szpitalu gin wtedy powiedział że faktycznie wody sie saczą ale że nie mieli miejsca to odesłali do drugiego, tam chcieli mi wmówić że to upławy ale walczyłam jak lwica o przyjęcie - kazał mi do domu jechać 60 km w jedna stronę :ico_puknij: na szczęście po kolejnym badaniu poleciały te wody całkiem i wywołali poród :ico_sorki: