:ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: obyscie dali rade to wszystko polaczyc :ico_sorki: :ico_sorki:no i w sobotę jest pogrzeb, w niedzielę komunia siostrzeńca mojego M a w poniedziałek mamy chrzciny Piotrusia :ico_olaboga:
nie macie obowiazku sczzepien w szwecji ?? :ico_sorki:a my chyba w ogole szczepic nie bedziemy.....

:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: o jacie....bardazo mi przykro z powodu śmierci babci :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:a na zmianę z mamą opiekowałyśmy się nią a wczoraj akurat w domu byłam sama i zobaczyłam ją pierwsza :ico_placzek: no i w sobotę jest pogrzeb, w niedzielę komunia siostrzeńca mojego M a w poniedziałek mamy chrzciny Piotrusia :ico_olaboga: a najgorsze jest to że niczego nie możemy przełożyć/pominąć
- zazdroszcze :ico_szoking: super,oby juz same takie nocki byly :ico_brawa_01:jak zasnął o 20.30...to pobudka była dopiero o 5.00..

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość