Naszej historii całej to nie sposób opowiedzieć bo by się ciągła tyle co "Moda na sukces" :ico_oczko:
Ojej fajnie . hehe moda na sukces ale ważne ze skończyło się pięknie .
na placu szkolnym, zobaczylam go - spodenki za kolano, bluza z nike, dżokejka obrocona daszkiem do tylu, pilka do kosza w rekach
mrrrrrr no już sobie wyobrażam
Ja myśałam,że nie odpuści turlania, a jednak :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla niego dzielny chłopak.Moja nie wiem czy pamiętasz też pisałam że turla się bardzo a od tyg jakoś mało co, za to pozycja jak do raczkowania i w ten sposób się porusza ale powoli.No i prawie sama potrafi siąść .Nie wiem jakim cudem ale udaje jej się to .
ja trochę inaczej wychowana w takich starodawnych zwyczajach - najpierw ślub potem mieszkanie razem i sex :-P.
No ja nie mieszkałam przed ślubem bo rodzice są wychowani tradycyjnie i nie ma mowy o czymś takim, Z sexem to nie czekaliśmy te 7 lat ,nie ma mowy hehehehe
dzieliło nas sporo kilometrów
Ooo a to gdzie ty mieszkałaś a gdzie on.
Ostatnio dowiedziałam się, że charakterystycznym objawem dzieci z AZS jest fałdka pod oczami
Wiesz co ja u mojej nie zauważam.Zresztą wydaje mi się że dzieciaki maja takie fajne pysie i dlatego maja fałdki.
siedze w pracy z obolala noga
No to pięknie.Pewno naciągłaś i dlatego boli i spuchła.Ja tak raz naciągłam , ból jak bym złamana miała i spuchła okropnie że chodzić prawie nie mogłam.Byłam na izbie przyjęć ale dopiero po prawie 24 godz ponieważ zrobiłam to po pijaku hiihih i co kazali tylko moczyć w czymś.
wasze dzieciaki tez tak wedruja?
Moja raczej nie jak na razie ale ja jako dziecko oj bardzo sie przemieszczałam.
nie rozumiem dlaczego czasem śpi całą noc do rana a czasem taki mega głodny wstaje :ico_puknij:
Moja ma tak samo.Czasem jest noc że budzi się dopiero rano a czasem są nawet 3 pobudki.