dokładnie tydzień temu ważył 6300g i miał 64cm :-Dmacie duzego chlopa w domu. chyba nie pisalas a ile teraz wazy?
szczerze to ja mimo że lubię piłkę nożną to bardzo drażni mnie ostatni szał na euro- a jak widzę oblepione biało-czerwone samochody typu flagi na szybach, lusterka i szaliki w środku to mnie wszystko po kościach strzyka :ico_wstydzioch: ale Ulka ślicznie wygląda :ico_brawa_01: dostałam podobne body dla Piotrusia :-)mój mąż to wielki kibic wiec dla niego to wszystko :-)
dziękujemy :ico_haha_02: wczoraj chrzciliśmy :-) Piotrek przed mszą spał, w czasie mszy krzyczał i po mszy spał :ico_sorki: fotki mam ale nie zgrane jeszcze :ico_sorki: później wstawię :-)A wy juz po chrzcie? Masz jakies fotki? Wszystkiego najlepszego z okazji chrztu dla Piotrusia :ico_brawa_01:
chyba to drugie.. mi od 4tygodnia nic nie leciało a pod koniec 6 zaczęło takA mi dzis znowu cos leci i nie wiem czy to okres juz,czy jeszcze ostatnie podrygi po porodzie?!
lecieć że wróciłam do podpasek :ico_wstydzioch: na szczęście już 2 dni nie ma nic, tylko śluz taki więc już chyba ok :-)asienka ale twoj i bardzo duzy sie urodził...a moj wczesniaczek... :-D , ktory mega szybko nadrobił stracony czas :ico_brawa_01:
wiem :-) super że Patryczek tak fajnie rośnie :ico_brawa_01: ale ja się czasem dziwnie czuję, jak np na szczepieniu była młoda laska z córeczką w podobnym wieku do mojego, ale o połowę mniejszą i tak mówiła- a dlaczego on taki WIELKI, ja to bym nie umiała nim zajmować się, a jak go trzymać itp :ico_zly:
a mój synuś nie jest gruby tylko wymiary nie adekwatne do wieku :ico_noniewiem: i tak samo fizycznie i psychicznie wydaje się starszy- zaczyna gaworzyć, fajnie już "rozmawia" ze mną, elegancko główkę trzyma, a nawet raz ze złości przewrócił się z brzuszka na plecki :ico_wstydzioch: