emilia7895, ja poproszę :ico_kawa: bo coś mnie głowa zaczęła boleć :ico_noniewiem:
Milenka już po drzemce
zaraz trzeba obiadek wstawić
na dworze taka zimnica,że chyba dzisiaj ogórki przykryję czymś,bo zaczynają mi żółknąć :ico_noniewiem:

a czemu by nie?myślisz ,że jeszcze mogę coś posiać?
o widzisz jak dobrze :-DOna na to, że jak znajdzie mąż chwile to podejdzie do nas pogadać. Któregoś dnia przyjeżdżamy do domu, a tu wszystko zaorane, wyrównane. hehe
Super, dzięki.no to napisałam,ale nie liczcie na bardzo szybką odpowiedź :ico_oczko:
Ja z chęcią bo nie spałam więc zaraz chyba padnę.komus :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: ?
Ja tak mam z paluszkami odkąd Tosia Matusia nauczyła :ico_oczko:Dziś pierwszy raz dostał herbatnika bo mama Nalki przywiozła i kilka razy do mnie podchodził bo chciał jeszcze, musiałąm schować!
Fajny sąsiad; wiedział co ma zrobić to zrobił nie czekając na Was.Któregoś dnia przyjeżdżamy do domu, a tu wszystko zaorane, wyrównane. hehe

to spotkanie z Emilią doszło do skutku?Ja tak mam z paluszkami odkąd Tosia Matusia nauczyła :ico_oczko:
Oczywiście, że tak :-D to chyba był jak Ciebie tu nie było (ale mi się zrymowało, hi,hi,hi).to spotkanie z Emilią doszło do skutku?
ja o czymś nie wiem?
Oj, podobnie jak Wiola. Pewnie bark czasu i chęci.co w ogóle z markotką się dzieje? jak spojrzałam to jej ostatni post był tutaj 11 maja :ico_noniewiem:

Fajnie :-) bo na ogrodnictwie to się w ogóle nie znam! Ja to myślałąm, że wszystko ma jakieś swoje pory wysiewu!a czemu by nie?
będziesz później za to zbierała

ja tam na te pory nie zwracam uwagi :ico_wstydzioch:Ja to myślałąm, że wszystko ma jakieś swoje pory wysiewu!
po prostu nieustępować :ico_oczko: taki to teraz czas,że dzieci sprawdzają na ile sobie mogą pozwolić :ico_oczko:nauczył się od Nelki krzyczeć i wymuszać płaczem. Dzisiaj byliśmy w galerii i wszystko chciał i oczywiście kwik i ryk bo on chce i koniec! Jak ja mam z tym walczyć? Proszę podpowiedzcie mi coś, bo ja już sił nie mam.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość