A my mamy jutro Chrzest św. ciekawe jak młody się spisze.
[ Dodano: 08-06-2012, 22:24 ]
Dopiero drugi mecz EURO a ja już mam dosyć tej piłki :ico_oczko: wszyscy tylko o jednym!
U nas to różnie bywa z chrzcinami - my akurat chcieliśmy w sobotę, żeby w niedzielę sobie odsapnąć po imprezie a nie od razu do pracy :ico_oczko:biniu_s, jutro? Kurcze,u was jakos dziwnie - wy w sobote,Aska miala w poniedzialek - a my mamy w niedziele za tydzien :-D
Drugi wogóle Rosja - Czechya mecz juz drugi? Jak to?
- aha :ico_oczko:my akurat chcieliśmy w sobotę, żeby w niedzielę sobie odsapnąć
- a ja to ciemna masa,nic nie wiem,myslalam,ze tylko ten jeden jest dzis :ico_wstydzioch:Drugi wogóle Rosja - Czechy
- no moj spi po szczepieniu ale tak wogole,to juz spi coraz mniej w ciagu dnia - robi sie ciekawy swiata :ico_brawa_01: No i nie wiem czemu ale lubi sobie zjesc o 5 rano i do 6 nie spi :ico_olaboga: Ale robi takie slodkie minki,ze nie umiem sie wkurzac na niego i gapie sie jak nawiedzona na te jego miny przez godzine i zasypiamy :-DTwój śpi a mój jakiś rozdrażniony
nie umiem sie wkurzac na niego i gapie sie jak nawiedzona na niego przez ta godzine i zasypiamy
No Cezary to tak właściwie robi sobie w ciągu dnia tylko drzemki pół godzinne. Śpi mi do 6 - 7 rano z nocy, później butla i śpi do ok. 10 no a resztę dnia jest na chodzie. Narazie wystarcza mu karuzela, tv i sobie leżakuje ale pewnie niedługo się to zmieni.ale tak wogole,to juz spi coraz mniej w ciagu dnia - robi sie ciekawy swiata :ico_brawa_01:
Dzięki, a dzieci chyba robią wszystko na opak, normalnie jest grzeczniutki a w czwartek na procesji Bożego Ciała cudował że musiałam go na rękach nieść a on sobie wszystkich ludzi oglądał :ico_oczko:Biniu to zyczymy udanych chrzcin zeby Czarus byl grzeczny :ico_oczko:
Ciekawe co te dzieciaczki sobie myślą?ja to tez uwielbiam sie patrzec jak mala patrzy na okolo takimi zdziwionymi oczkami :ico_oczko:
no moja wlasnietez tak robi :-DNo Cezary to tak właściwie robi sobie w ciągu dnia tylko drzemki pół godzinne.
dokladnie :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_haha_01:Biniu to zyczymy udanych chrzcin zeby Czarus byl grzeczny :ico_oczko:

Wyglądają bombowo :ico_szoking: tylko jak ze szkłami - porządne czy jakieś chińskie?co mydlicie na temat okularow przeciwslonecznych dla neimowlat ; o takich :
znalazlam taki opis;tylko jak ze szkłami - porządne czy jakieś chińskie?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość