beatka pomogły te zajęcia, nawet dzieki nim zaczął wreszcie dotykać rączkami zabawek :ico_sorki: ...i mnie tez te pierwsze łożko pietrtowe bardziej sie podoba :-D ja za dwa lata planuje kupic chłopcom.
Lena znów gorączkę miała podałam jej Nurofen i spadła troszkę ,coraz bardziej jestem przekonana ,że to ząbki bo teraz o mało nie zje grzechotki :ico_szoking: i trze buźkę tak jak by ją nosek swędział
oby szybko wyszedł winowajca tego całego zamieszania :ico_oczko:
dzwoneczek82, moje dziewczyny to jakiś czas temu miały ale w delikatnej formie bo po jednej krostce im wysypało gorzej z buźką było jeśc nie mogły kilka dn
a długo to sie utrzymywało???? Bo moj ma na dłoniach i na podeszwach stop...już na szczęscie nie narzeka na swedzenie :ico_sorki: i jak narazie nie pojawiają sie nowe.
Dzis odwiedziły mnie koleżanki z pracy, w tym jedna w ciazy, aż miło popatrzec na brzuszek i powspominac te piękne dni:)
o to miałas dzis wesoło :-D i pewnie sporo prezentow przyniosły Oli :-D
Swoją drogą co to za dziadostwo ?
wirusówka pod postacia krostek, ktore moga pojawic sie na dłoniach, podeszwach stopach, ustach lub w gardle :ico_noniewiem: moze też towarzyszyc wysoka gorączka...moj miał!
Melka ma 2 ząbek odkryła ze można odwrócić się z brzuszka na plecki :) w nocy jak sie obudzi jeść to zamiast wołać mamę gada z misiami na karuze
super dziewczyna...brawo :ico_brawa_01:
i dziekuję dziewczyny za zyczenia zdrówka dla mpoich chłopakow :ico_sorki:
pare foteczek dla cioteczek :ico_oczko:
na spacerku
i w domku