główki to pamietam chyba bylo 8,5 cm ale to chyba była srednica,kosc udowa ok 6,8 cm ale nie wiem czy dobrze zapamietalam :ico_olaboga: bo moglam cos pokrecic albo pomylic w milimetrach - tyle ile udalo mi sie zerknac na monitor
no fajnie na noc nastrój poprawić ja to mam dziś dzień przepłakany ojciec mego dziecka (syryiczyk-muzułmanin)dzis zaczą do mnie wydzwaniać i mówić jak to on mi syna zabierze i do Syrii wywiezie boje się durnia bo z arabami nic nie wiadomo.Na pewno w papierach napiszę ojciec nie znany a potem założę sprawę o ojcostwo i pozbawienie władzy rodzicielskiej go!!! :ico_placzek: :ico_placzek:
Przepraszam może nie powinnam pisać tego na forum ale jakoś mi lżej przynajmniej.Dziś wiełam pierwszą zalecaną cieplejszą kąpiel i stresu tyle i płaczu dziś ale synek jest uparty i ani w głowie mu wychodzić od mamusi
mieszkam w brukseli nie wiem jak to dokładnie wygląda prawnie ale myślę że puki nie jest na piśmie ojcem a ślubu nie mamy NA SZCZĘŚCIE to nie figuruje jako ojciec a potem sprawa w sądzie i pozbawienie go praw czy jakoś tak wiem że z tymi muzułmaninami tu nie jest tak łatwo niestety :ico_placzek: